Autókozmetikai szolgáltatások

Autópolírozás

Autópolírozás

Megbízható szakembert keres autópolírozásra? Válassza a PolishAngelt!

A rendre megjelenő apró karcok és húzásnyomok valószínűleg rengeteg autótulajdonos életét nehezítették már meg. Sajnos ezek az autóhasználat mindennapi velejárói, bármikor jelenhetnek meg kisebb sérülések, azonban van rájuk megoldás! A PolishAngel többféle autófényesítési lehetőséggel várja leendő ügyfeleit. A cég minőségi felszereléssel és német termékekkel dolgozik, munkatársaik sokéves munkatapasztalat birtokában mindig alapos és precíz munkát végeznek. Az ügyfelek mindig elégedetten, megújult külsejű autóval távoznak tőlük.

A cég kétfajta autófényezést végez:

  • Fényesítő
  • Teljes/többfázisú

A fényesítő autópolírozás fiatalabb autók esetén javasolt, főleg kisebb karcok és sérülések javítására, eltűntetésére szolgál. Olyan autók esetében ajánlott még, amelyek nem olyan rég estek át teljes autópolíron. A többfázisú autófényezés a mélyebb karcok eltávolítására szolgál. Fokozatosan, különböző durvaságú polírpaszták alkalmazásával szabadulnak meg a karcolásoktól.

Minden munkálatot egy alapos autómosás előz meg a cégnél annak érdekében, hogy teljesen tiszta felületen dolgozzanak. A homok- és porszemek óriási kárt tehetnek egy autó fényezésében, a polírpasztával keveredve újabb karcokat hoznak létre.

Miért érdemes a PolishAngelt választani autópolírozásra?

A cég hosszú évek óta tevékenykedik már az autókozmetika területén, számos elégedett ügyfelük van. Referenciáikat a polishangel.hu weboldalon tekintheti meg. Semmiképp sem javasolt az autópolírt sajátkezűleg, otthon végezni. A megfelelő felszerelés és tudás hiányában többet árthat vele, mint segítene. Az ilyen esetekben sokszor egyenetlenné és hologramossá válik a jármű fényezése, amit nehezebb javítani is. További információt a cég weboldalán talál!

Válassza Ön is a PolishAngelt autófényezéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük