PC és laptopok

Hogyan válasszunk használt monitort? Képátló és képarány

Hogyan válasszunk használt monitort? Képátló és képarány

A budapesti székhelyű Jebeto Kft. új és prémium minőségű és állapotú használt monitorokat forgalmaz. Mindezek a legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártóktól kerülnek kínálatukba, otthoni és irodai felhasználásra egyaránt. A Jebetónál minden leendő ügyfelük megtalálja a magának megfelelőt. A monitorok különféle méretben, különböző funkciókkal és konfigurációkkal érkeznek. A használt monitorok esetében a Jebeto tesztelési folyamatok során szűri ki az esetleges hibákat, majd elvégzi a karbantartást, amennyiben szükséges. Ügyfeleik száz százalékos elégedettségi garanciával böngésznek és vásárolnak a jebeto.hu webshopban! Ezeket a termékeket a felhasználók egy nap hosszú órákon át is igénybe veszik, így a minőségre a Jebeto kiemelt hangsúlyt fektet. E tájékoztató is azért született meg, hogy használt monitor kategóriában segítséget nyújtsanak vásárlóiknak.

A használt monitor vajon megbízható?

Nagyon is! A vadiújjal ellentétben egy jó állapotban megőrzött használt monitor már bizonyított, így az esetleges gyári hibák is kiszűrésre kerültek már esetében! A Jebeto azt tanácsolja, hogy mindig megbízható helyről vásároljuk, valamint hogy márkás monitorok között keresgéljünk. Ellenőrizzük le a kiszemelt üzlet vagy webshop referenciáit, értékeléseit, elérhetőségét!

  • Van-e rendes elérhetősége a cégnek? Vagy csak egy Gmail címet használ? Miért fontos ez? Innen is látható, hogy mennyire profi cégről beszélünk.
  • Telefonon felhívhatók-e? vagy csak valami homályos elérhetőség van, ami mindig foglalt vagy sosem kapcsolható
  • Van-e szakmai tanácsadás?
  • Kapható-e garancia és ha igen, ezt hogyan lehet beváltani?
  • Át tudjuk-e nézni a monitort vásárlás előtt vagy sem?

A fentiek a legeslegfontosabb kérdések, melyeket egy használt monitor, asztali számítógép, vagy laptop vásárlása előtt jól át kell gondolnunk. Azt is fontos tisztáznunk továbbá, hogy nekünk valójában mire van szükségünk. Milyen célokra szeretnénk használni újonnan vásárolt használt monitorunkat?

  • Mi az, amit megengedhetünk magunknak?
  • Milyen csatlakozóval kell rendelkezzen, hogy össze tudjuk kötni számítógépünkkel?
  • Milyen kialakítású legyen?
  • Milyen felbontással rendelkezzen?

Sokan esnek abba a hibába, hogy mindenféle konkrét szempont nélkül a ,,legyen minél nagyobb’’ elvét követik. Ez bizony megterheli a pénztárcájukat, legtöbbször feleslegesen, ugyanis a végén közel sem használják ki a megvásárolt nagy és méregdrága monitort. Legyünk körültekintőek és őszinték. A számítástechnikai beruházások hosszú távra szólnak, válasszunk bölcsen!

A Jebetótól tanácsot is kérhet! A használt monitorok hivatalos üzletből vásárolva biztosan nem rosszak és minőségtelenek! Azonban áruk sokkalta kedvezőbb lehet a piaci körülmények miatt, mint egy még ki nem próbált, vadiúj darab ára.

A Jebeto Kft. Magyarország egész területén végez házhozszállítást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük