Tréleres szállítás

Autómentés árak – Mennyibe kerül manapság az autómentés Budapesten?

Autómentés árak – Mennyibe kerül manapság az autómentés Budapesten?

Nos, az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb vállalkozás, a Lukács Autómentő alapdíjaji az alábbiak szerint alakulnak:

  •     Autómentés: 7.999 Ft-tól
  •     Autószállítás: 7.999 Ft-tól
  •     Bikázás: 5.999 Ft-tól
  •     Kerékcsere: 5.999 Ft-tól

A Lukács Autómentőt azért ajánlják mostanában egyre többen, akiknek már segítséget nyújtottak, mert náluk a kedvező alapszolgáltatáshoz más is jár! Tettrekészségük sokatmondó, áraikat valóban úgy szabták ki, hogy leendő ügyfeleik és ők is igazán jól járjanak. Igazi win-win szituációt teremntenek, még ilyen érzékeny ügyben is, mint az autómentés árak. Hiszen járművünkkel bajba jutni nem kellemes.

Teljeskörű segítség nyújtást kínálnak. Céljuk nem csak a járművel, hanem az ügyféllel is foglalkozni. Tudják ugyanis, hogy baleset vagy komolyabb meghibásodás esetén az ügyfél is támogatásra szorul. Nyugodtan átvezetik ügyfeleiket az autómentés folyamatán, lépésről lépésre.

Az alacsony autómentés árak mellett utasszállítással kedveznek, egészen négy főig, mely az országban bárhová teljesen díjmentes.

Megbízhatóak és valóban mindig készenlétben állnak. A nap 24 órájában, a hét minden napján. Tudják, hogy amikor egy utazót útközben ér a baj, általában mindenki kétségbeesett, türelmetlen és időszűkében is érzi magát. Ezért lényeges számukra a folyamatos készenlét és bevethetőség. Értik, hogy egy-egy jármű mennyire fontos a tulajdonosának. Ezért mentéskor a legnyagyobb szakértelemmel bánnak a járgányokkal. Vigyáznak rájuk, hogy minden további sérülést elkerüljenek a mentés és szállítás közben. Az autómentés árakat a szolgáltatás megrendelésekor, a helyzet megismerése után azonnal közlik ügyfeleikkel.

Mik a leggyakoribb meghibásodási okok gépjárműveknél a Lukács Autómentő szerint?

Budapesti autómentő-autószállító vállalkozásként nap mint nap találkoznak ismétlődő helyzetekkel a fővárosi utakon. A megelőzés reményében osztják meg tapasztalataikat. Nagyon gyakori az autók meghibásodása az üzemanyag rossz minőségétől. Ez igen kellemetlen tud lenni, egyrészt azért, mert nem azonnal egyértelmű problémáról van szó. Másrészt pedig a jelenleg igen magas üzemanyag árak miatt. Gyakoriak még, főképp a rosszul karbantartott gépjárművek esetében, a különféle szivárgások is. Az elhasználódás, vagy szintén a rossz karbantartás miatt a hibás elektromos vezetések is okozhatnak bajt, megállást útközben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük