Kikapcsolódás

Lakóautó bérlés Somogy megye – Kaposvár

Lakóautó bérlés Somogy megye? Hívja a Prémium Lakóautót!

Somogy az ország egyik legdélebben fekvő megyéje, a Dunántúlon, a Dél-Dunántúli régióban található. Északról a Balaton, délről pedig Horvátország. Kétoldalt, nyugatról Zala, míg keletről Fejér, Tolna és Baranya megyék. Székhelye Kaposvár, amit gyakran neveznek a „virágok városának”. Természetes határai a Zala-dombság, a Balaton, a Mezőföld és a Tolna-Baranyai-dombvidék is, így látnivalóban és nevezetességben nem szenved hiányt. Turizmus terén a megye legnagyobb vonzerejét a Balaton déli részén található üdülőtelepülések képezik. Ez mellett természetesen a falusi vendéglátás, a gyógyfürdők és Kaposvár öröksége is rengeteg turistát vonz a térségbe. Egy gyönyörű és számtalan utazási lehetőséggel rendelkező megyéről van tehát szó, amihez lakóautó bérlés Somogy megye szolgáltatásunk is javasolt!

Lakóautó bérlés Somogy megye

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a lakóautózás területén. Járműflottánkat mindössze pár éves kiadású, rendszeresen karbantartott és magas szinten felszerelt lakóautók alkotják. Célunk, hogy minden ügyfelünk számára felejthetetlen utazási élményt biztosítsunk, ezt pedig járműveink naprakészen tartásával garantáljuk. Kínálatunkban többféle típusú és kialakítású lakóautó közül találhatja meg az igazán Önhöz illőt, ehhez pedig természetesen minden szükséges segítséget biztosítunk.

Lakóautó bérlés Kaposvár – elérhető modelltípusok:

  • Integrált lakóautók: Az integrált lakóautók az áruk alapján a felsőkategóriás járművek közé sorolandók. Ezek a modellek méretükből és felszereltségükből kifolyólag rendkívül mutatósak, egy élmény velük az utazás. Integráltnak nevezzük őket, mivel a lakó- és vezetőtér nincs elkülönítve bennük, egybenyílnak. Nagy beltérrel rendelkeznek, sokan elférnek bennük. Hatalmas szélvédőjüknek köszönhetően ezekben a lakóautókban a legszebb a kilátás.
  • Félintegrált lakóautó: A félintegrált lakóautók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A leggyakrabban párok veszik igénybe, mivel kevesebb a hely bennük, mint az integrált vagy alkóvos modellekben, de kényelem szempontjából így is hibátlanok. Az esetek többségében két ágy található bennük, de sokszor az étkező egyes részei is fekhellyé alakíthatók. Egyes változatokban az étkező helyiség felett egy leereszthető franciaágy található, ami különleges élményt biztosít.
  • Alkóvos lakóautó: Az alkóvos lakóautók jellegzetes külsővel rendelkeznek. A vezetőfülke felett egy másik fülke található, amitől különleges alakja van a járműnek. Ezt a plusz fülkét nevezzük alkóvnak, ami lényegében egy alvórész. Általában egy nagy franciaágy található benne. Az alkóvos modelleket a legtöbbször családok bérlik, kényelmes és magas beltere miatt.
Lakóautó bérlés Kaposvár és környékén? Irány a premiumlakoauto.hu!

Lakóautó bérlés Kaposvár szolgáltatásunk keretein belül most több prémium modell is elérhető. Ilyenek:

  • Mobilvetta Kea I64 „2023”
  • Giottiline T37 “2022”
  • Hobby A70GFM „2021”

Ha további kérdése van a lakóautó bérlés Somogy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a +36704203581 telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük